آیا روغنهای گیاهی و بذر برای سلامتی شما بد هستند؟


مصرف روغنهای گیاهی در قرن گذشته بطور چشمگیری افزایش یافته است.

اکثر متخصصان بهداشت و درمان اصلی آنها را سالم می دانند ، اما روغنهای گیاهی ممکن است باعث مشکلات سلامتی شوند.

اثرات سلامتی آنها بسته به نوع اسیدهای چرب موجود در آن ، چه گیاهانی از آنها استخراج می شود و چگونه فرآوری می شوند.

آنها چیست و چگونه ساخته می شوند؟
روغنهای خوراکی استخراج شده از گیاهان معمولاً به عنوان روغنهای گیاهی شناخته می شوند.

علاوه بر کاربرد آنها در پخت و پز و پخت ، در غذاهای فرآوری شده ، از جمله سس سالاد ، مارگارین ، مایونز و کوکی ها یافت می شود.

روغنهای گیاهی متداول شامل روغن سویا ، روغن آفتابگردان ، روغن زیتون و روغن نارگیل است.

روغنهای نباتی تصفیه شده تا قرن بیستم که فناوری استخراج آنها موجود بود ، در دسترس نبودند.

این گیاهان با استفاده از حلال شیمیایی یا کارخانه روغن استخراج می شوند. سپس آنها اغلب تصفیه می شوند ، تصفیه شده و بعضاً شیمیایی تغییر می یابند.

مصرف کنندگان آگاه از سلامتی ، روغن هایی را که با خرد کردن یا فشار دادن گیاهان یا دانه ها ساخته می شوند ، ترجیح می دهند و نه آنهایی که با استفاده از مواد شیمیایی تولید می شوند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

از انگیزه به هدف ماشين آلات کشاورزي و ساختماني و راه سازي فصل برفینه مشاوره تخصصی کنکور امتداد پردگیانی از باغ سکوت Laura دلـــنـــوشـــتـــه های محــــیــــا کرنل پنیک دریا کامپیوتر کمند باد